Selecteer een pagina

Marique Digital

Virtual Business Support voor Beautyprofessionals

 

 

Wat leuk dat je op mijn website bent beland. Als ondernemer in de beautybranche moet je van alle markten thuis zijn. De beautyondernemer is vaak perfectionistisch, herken jij jezelf hierin? Dit zorgt ervoor dat er een nog grotere druk ontstaat om alle taken die bij het ondernemerschap komen kijken perfect te regelen. Maar je hoeft niet alles zelf te doen! Sterker nog, je kunt niet alles zelf doen als je ook wilt groeien in je Core Business! Tadaa hier kom ik om de hoek kijken! 

Je kunt je ‘randzaken’ met een gerust hart aan mij overlaten. Perfectionist als ik ben hou ik ervan alles tot in de puntjes uit te zoeken. Dit in combinatie met kennis en ervaring in de beautybranche zorgt ervoor dat je de taken die jij zou willen overdragen gedaan worden door iemand die weet waar ze het over heeft.

 Ik ben ervan overtuigd dat jouw beauty onderneming mooier en succesvoller wordt als je je bezig houdt met dat wat je het liefst doet! Zo krijg jij mee rruimte  tijd en focus en balans, op zakelijk en prive gebied. Net waar jij ruimte nodig hebt.

Hallo beautyondernemer, is dit herkenbaar voor jou? 

In het weekend of  ‘S-avonds na het werk toch nog even aan je social media, website of nieuwsbrieven werken.

Of niet te vergeten je administratie nog vlug op orde brengen want de kwartaalaangifte moet weer de deur uit.

Denk eens hoeveel rust het je zou geven als je deze taken aan iemand anders over zou kunnen laten.  Denk aan meer tijd om  je te richten op je core business. Maar ook zeker zo belangrijk, dit is de manier om meer balans te krijgen! Zowel zakelijk als privé!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Maak dan een afspraak! Dan plannen we een virtueel kopje koffie om elkaar te leren kennen en om eens te kijken waar jouw struggles zitten en hoe ik je daarmee kan helpen.

Liefs Marika

In Marique Digital komen 20 jaar werkervaring als secretaresse, salesassistant en werken in de projectadminstratie samen  met 10 jaar ondernemerservaring als eigenaar van Marique Beauty samen.

Ik ben niet alleen jouw virtueel business assistent, maar ook jouw sparringspartner, rechterhand, steun en toeverlaat, luisterend oor,  jouw eigen virtuele personal assistant!

Dit is wat ik jou kan bieden:

  • meer focus op je core business
  • meer balans tussen werk en prive
  • loslaten wat je energie kost
  • overzicht in je planning
  • een sparringspartner voor je zijn

Don’t call it a

dream,

call it a plan!