Selecteer een pagina

Iets meer over Marika:

 

Ik ben Marika Hoogers, moeder van 3 kinderen, 2 dochters en 1 zoon.

In mijn privéleven houd ik ervan om met vrienden af te spreken en gezellig te borrelen en lekker te eten. Ook vind ik het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, te mountainbiken en op vakantie te gaan.

Mijn droomvakanties zijn toch wel de iets actievere vakanties. Ik vind het heerlijk om roadtrips te maken en dan in van die gezellige kleine boetiekhotelletjes te overnachten. Overdag een dorpje bezichtigen, wandelen, duiken, mountainbiken… Maar ook kan ik enorm genieten van een middagje lekker aan het water liggen met een goed boek en een heerlijk roseetje!

Komen we meteen bij nog een hobby van mij! Ik hou van lezen. Ik lees veel en bijna alles wat ik tegenkom behalve science fiction. Ik kan ook geen boekwinkel binnenlopen zonder met een boek weer naar buiten te gaan.

Als we dan toch in die boekwinkel zijn, leg alle notitieboeken en bulletjournals maar weg! Ik ben daar een soort van verslaafd aan. Ik heb daar dan ook een mooie verzameling van in alle kleuren en maten.

Dit is een klein beetje inside information over mij.

Wil jij nog meer over mij weten? Of hoe jij meer tijd en ruimte voor jouw beautybusiness kunt krijgen? Plan dan hier een afspraak met mij!

Marika