Selecteer een pagina

Marique Digital

Virtual Business Support voor Beautyprofessionals

 

Over Marika

 

16 mei 2022

Marique beauty krijgt een zusje! Marique Digital! 

In mei 2012 ben ik gestart met Marique Beauty, hier heb ik een mooie succesvolle salon van gemaakt en ik geniet er nog elke dag van. Voordat ik met Marique Beauty gestart ben werkte ik bij een accountantskantoor en deed daar voornamelijk de projectadministratie van en groot detacheringsbureau. Superleuke baan! Daarvoor heb ik als secretaresse en salesassistant gewerkt…al met al zo’n 20 jaar werkervaring ‘op kantoor’. 

De afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel opleidingen en trainingen achter de schermen gedaan. Ik heb twee jaar intensieve coaching gehad en van dit alles enorm veel geleerd. Maar belangrijker ik kwam erachter dat ik dit wel weer heel erg leuk vind! Dus het zaadje was geplant.

15 jaar geleden werd ik alleenstaande moeder van 3 kinderen…mijn jongste was toen 2 jaar. Ondanks dat ik mijn baan ontzettend leuk vond kwam ik in een burn-out terecht omdat het best pittig was om alle ballen in de lucht te houden privé en zakelijk. Alledrie mijn kinderen zitten in het autisme en adhd spectrum en dit was een extra uitdaging zeg maar. Dat heeft voor de Switch naar de beautybranche gezorgd. Nog steeds de beste carrière switch die ik had kunnen doen ♡︎. 

Maar nu gaan mijn kinderen uitvliegen en daardoor krijg ik extra tijd. Voor mij vallen nu een aantal dingen op zijn plek en heb ik dat zaadje verder verzorgd en uit laten groeien! Mijn werkervaring uit het verleden en mijn ervaring als ondernemende moeder in de beautybranche komen samen! 

Marique Digital, virtual business support voor beautyprofessionals♡︎.

Liefs Marika 

Iets meer over Marika:

In mijn priveleven houd ik ervan om lekkere wandelingen te maken, op vakantie te gaan. Mijn droomvakanties zijn toch wel de iets actievere vakantie’s. Ik vind het heerlijk om roadtrips te maken en dan in van die gezellige kleine boetiekhotelletjes te overnachten. Overdag een dorpje bezichtigen, wandelen, duiken, mountainbiken… maar ook kan ik enorm genieten van een middagje lekker aan het water liggen met een goed boek en een heerlijk roseetje!

Komen we meteen bij nog een hobby van mij! Ik hou van lezen. Ik lees veel en bijna alles wat ik tegenkom behalve science fiction. Ik kan ook geen boekwinkel binnenlopen zonder met een boek weer naar buiten te gaan..

Als we dan toch in die boekwinkel zijn, leg alle notitieboeken en bulletjournals maar weg! Ik ben daar een soort van verslaafd aan. Ik heb daar dan ook een mooite verzameling van in alle kleuren en maten.

Dit is een klein beetje inside information over mij. Vind je het leuk om een keer een afspraak in te plannen? Check de home page en plan een gezellig digitaal kopje koffie met mij in!

 

Stel niet uit tot morgen

wat je vandaag door iemand anders kunt laten doen!

Find out What gives you Joy and Do it!