Selecteer een pagina

Marique Digital

Virtual Business Support voor Beautyprofessionals

 

Werken met mij?

 

Ik heb een succesvolle huiderverbeterende salon opgebouwd in 10 jaar. Is dit van een leien dakje gegaan? Nee! Ik heb hard gewerkt om te staan waar ik  nu sta. Mijn kennis en ervaring wil ik graag met je delen door een praktische hulp voor je te zijn! Ik had zelf best gewild dat ik iemand in kon schakelen om mee te sparren en plannen mee te maken. Maar als je alleen werkt zul je dit toch alleen moeten oplossen. Tot nu! Coaches zijn er voldoende en ook nog hele goede zelfs! Ik ben geen Coach! Door mijn ervaringen in de praktijk zul je wel veel aan mijn hebben en dit kunnen gebruiken in  jouw eigen ontwikkeling en groei. 

 

Als jouw Virtual Assistant neem ik praktische taken uit handen zodat jij meer tijd hebt voor jezelf, je gezin en je core business. 

 

Deze praktische taken kan ik van je overnemen:

 

Hoe fijn is het als je s’avonds, op een vrije dag of in het weekend je tijd gewoon aan je gezin en aan je zelf kunt besteden? Zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over klussen waar je geen zin in hebt of die je niet zo goed kunt.

Je kostbare tijd spenderen aan jouw core business in jouw schoonheidssalon of huidinstituut. En daarnaast balans creeren tussen werk en prive!

Dat is wat ik jou te bieden heb! Hoe dan?

Mijn werkwijze is om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan zowel digitaal als in real life!

Tijdens deze kennismaking kunnen we uitzoeken waar jouw struggles zitten. Daarop kan ik mijn aanbod aanpassen.

Wat ik zoal doe is het volgende:

Omdat ik zelf ook veel ervaring heb in de beautybranche kan ik je ook helpen met je klantendossier, het uitwerken van behandelplannen, nieuwe behandelingen en acties bedenken. Ook kan ik een sparringspartner voor je zijn. Vind je het lastig om een nieuw merk of een nieuw aanbod te kiezen? Ik help je hierin. Wil je een andere verkooptechniek? Ik kan je hierin adviseren. Er zijn legio mogelijkheden waar ik je mee kan helpen.

Ik kan de doorsnee VA taken voor je verzorgen. Denk hierbij aan het verzorgen van jouw administratie, klantbeheer, het opzetten van social media of het uitwerken en plannen van jouw social media. Maar ook kan ik je email bijhouden en ordenen. Je website aanpassen en veranderingen/acties invoeren. Het uitwerken van nieuwsbrieven en blogs.

Misschien denk je erover om eens een VIP dag te organiseren of om je jubileum wat grootser te vieren. De organisatie hiervan kun je met een gerust hart uitbesteden aan mijn of samen doen met mij. Misschien heb je wel een aantal ‘slapende’ klanten maar vind je het lastig om contact op te nemen met ze? Ook hiervoor kun je mij inzetten.

Misschien niet het meest voor de hand liggend maar omdat ik als alleenstaande moeder gestart ben met Marique beauty, en drie kinderen heb die in het autisme en adhd spectrum zitten, kan ik je ook helpen een balans tussen je zaak en prive te vinden. Ik heb als alleenstaande ondernemende moeder daar best veel ervaring in! Maak daar gebruik van!