Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

Mijn oplossingen voor jou

 

Als ondernemer in de beautybranche moet je van alle markten thuis zijn. Maar dat wil niet zeggen dat je alles zelf moet doen. Je kunt taken uitbesteden, al is dat natuurlijk best spannend. Hoe fijn is het, dat je dat bij mij kunt doen! Ik weet immers alles van de beautybranche en van virtual business support.

Waarom Marique?

Je kunt me inschakelen voor de meest uiteenlopende taken. Hiernaast zie je een paar voorbeelden. Maar uiteraard is het het fijnst om samen uit te zoeken waar jij mee geholpen bent. Maak daarvoor gerust een vrijblijvende afspraak!

v

Praktische zaken

Heb je een nieuwe website nodig, of een online boekingssysteem? Ben je die administratie helemaal beu? Kan je agendabeheer beter? Kom je te weinig toe aan actief klantbeheer? Wat het ook is: ik neem het je graag uit handen.

Lastige zaken

Vind je het lastig om klanten te bellen die al een tijdje geen afspraak meer hebben gemaakt? Of die hun factuur niet hebben betaald? Ook dan ben ik er voor je.

Nieuwe zaken

Heb je een idee voor je onderneming? Dan is het heel fijn om het daar met iemand over te hebben die verstand van zaken heeft. Ook als je op zoek bent naar een nieuw merk, maar te weinig tijd hebt om dingen goed uit te zoeken.